Facebook

Beoordelingen van Grieks at Home Utrecht

Recente recensies van Grieks at Home Utrecht

4 sterren na 481 reviews

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak bij grieks at home normaal altijd goed. Nu hadden we onder andere drie giros schotels waarvan het vlees oud en verbrand was 1 was helemaal niet te eten. Na een telefonische klacht is 1 giros vervangen. Wordt er excuus aangeboden en gezegd je krijgt wat extra,s. nou ik weet niet wat we hebben lang moeten wachten op de nieuwe giros moeten wachten en heb niks extra,s gehad.!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gerechten en snel levering dit keer....

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was erg hard gebakken en de pita's verbrand aan de rand erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, zelfs de kinderen hebben goed meegegeten haha. Lam, zalm en giros waren allen super mals en lekker warm! Top bezorging, goede communicatie!

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen was het niet warm genoeg.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en lekker weer

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect en snelle levering

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel dit keer tegen. Patat was bijna koud en taai. Giros was ook niet lekker warm. Heel erg jammer want heb het altijd goed gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gerechten, maar bezorgtijd wat langer.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk eten echt perfect! Een dikke 10 😀

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon mijn huis niet vinden, werd gelukkig wel gebeld. Patat was koud verder weer heerlijk!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pita, mooi op tijd. Jammer van de bezorgkosten die er ‘ ineens’ zijn.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was weer heerlijk, maar helaas niet erg warm.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je moet te lang wachten voordat het bezorgd werd. ik heb nu twee dagen elkaar daar besteld en de wachttijd was meer dan een uur.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk eten, lekker warm en prima bezorging.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- friet koud en amper gaar - bestelling half uur later geleverd dan opgegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken ontzettend tevreden, maar dit x viel het erg tegen, jammer genoeg.. De Souvlaki was aan één kant bijna aangebrand en te gaar, de champignonsaus was veels te dun, was net soep en de patat was helaas bijna koud.. Vond dit heel jammer.. Hopelijk volgende x beter.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker vlees. (Had gyros) Werd sneller bezorgd dan in eerste instantie aangegeven op de mail. Super fijn dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten alleen gevraagd geen friet in pita broodje helaas zat het er toch in. Verder alles goed en heerlijk eten.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en eerder afgeleverd dan verwacht.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets meer frietjes en nog net even wat warmer aanleveren.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super snel bezorgd! 15 min ipv het aangegeven uurtje

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom op tijd, erg lekker. Echt een aanrader!

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste bezorg gyros...

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger heeft er wegens drukte lang over gedaan. Hij is 25 minuten onderweg geweest. De porties patat waren karig. We zijn anders van jullie gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon. Zoals altijd lekker gegeten. Op tijd bezorgd. Warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed warm. Alles goed apart verpakt. Goede kwaliteit zoals altijd.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde. Bezorging wat lang, maar aangekondigt.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel goed !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was Prima, alleen wat zeer tegenviel is dat de desserts (dus koude producten) boven op het warme eten werd vervoerd. Wat er voor zorgde dat de yoghurt zo dun was als water.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, vlees was lekker maar niet echt warm. De friet was lauw. De bezorger zei dat er nog betaald moest worden terwijl dat vooraf gedaan is.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker eten! Wel 15 minuten te vroeg.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vrij regelmatig bij Grieks at Home. Nu eet ik graag Grieks en kom ik ook nog wel eens in restaurants, maar dit is werkelijk zalig. Geen fastfood massa product maar echt mals vlees, heerlijke stevige friet, krokante goed gekruide gyros en warm afgeleverd in een nette eetdoos. Jammer dat in Woerden niet zo’n zaak zit ;)

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het erg jammer want wij bestellen al jaren bij Grieks at home, maar dit was de laatste keer. Alsof er in de zomervakantie iets is gebeurd en we een nieuwe eigenaar hebben. - kleine mini stukjes bij de souvlaki - patat te lang doorgebakken - gyros was ook te lang gebraden en hele brokken - pikilia: tonijn? Was een blikje tonijn met paar stukjes ui erdoor heen Mini stukje feta Echt heel teleurstellend....jammer!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zoals gewoonlijk. Ik kan het een ieder aanbevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede service, hier ga ik zeker vaker bestellen. Duidelijkheid over de bezorgtijd en was op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst zou het eten om 18.20 uur worden geleverd, dat werd 18.50 uur, een half uur te laat. Ik heb nog nooit zo lang op een bestelling hoeven wachten, uiteindelijk ANDERHALF UUR na bestelling. Het eten was lauw en taai, had kraak nog smaak. Zelfs de patat was taai. Eens maar NOOIT meer.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en exact op de gevraagde tijd.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker. Bestelling helaas 45 minuten te laat bezorgd

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gerechten zoals altijd. Helaas 2uurtjes na de bestelling heb ik ze ontvangen (:

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

. Zoals gewoonlijk lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer chagrijnig persoon die kwam bezorgen.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snel bezorgd!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Hele snelle bezorging. Een klein minpuntje: iets meer friet in het pitabroodje met giros.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op tijd, eten was nog goed warm en smakelijk, ik had alleen begrepen dat bij voorgerechten stokbrood bijgeleverd werd maar dat zat er niet bij. Misschien doen ze dat niet meer ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was heerlijk! Goed op smaak, niet te zout en warm. En de frietjes waren nog heerlijk knapperig en warm. Wat wil je nog meer...? Tzatziki en koolsla zijn ook goed trouwens.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was lekker. De bezorging was 10 minuten eerder dan aangevraagd. Normaal niet zo'n probleem, maar wij waren toen nog niet thuis. Gelukkig kwamen we net aangelopen, waardoor we het toch aan konden nemen. Het is beter om gewoon de aangevraagde tijd aan te houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten beste Grieks omgeving Maarssen

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer lekker gegeten

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste gyroscopen van Utrecht en omstreken.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het vlees te zout...

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere souvlakischotel! Alles netjes verpakt, en op tijd bezorgd. Geweldig!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voortreffelijk. Bezorging prima om orde. Zeker voor herhaling vatbaar

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer een beetje koud. Maar kwaliteit was weer erg goed

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling duurde veel te lang, 1,5 uur... antwoord: "was nogal druk". Daarnaast waren de broodjes pita beetje karig met maar 3 patatjes voor de prijs...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten. Was erg lekker

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Zeker voor Koningsdag

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd en lekker , echter misten wij 2 losse patat waar we wel voor betaald hebben.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt het beste Grieks wat je (bezorgd) kunt krijgen! Deze keer was de portie helaas een heel stuk kleiner. Ook was de friet vergeten, kan gebeuren, maar toen deze alsnog bezorgd werd, was dit (niet zoals normaal) erg weinig. Jullie voorgaande porties waren perfect, dus hopelijk is dit een eenmalige afwijking :)

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange tijd niet besteld, maar ook deze keer prima in orde. Bezorging wat aan de lange kant, maar eten was goed warm.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service Lekker eten Erg snel bezorgen Restaurant aan huis !

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker, vers en authentiek Grieks, echt een aanrader!

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk erg goed. Beetje koud het eten deze keer. Maar verder weer erg goed

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel afgeleverd. Smaakte heerlijk, warm en goede kwaliteit

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet, super giros. Bezorgers was van de brommer gevallen, daarom wat later bezorgd dan gehoopt. Kan gebeuren. Netjes even gebeld om te zeggen dat het eten wat later zou komen.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Altijd.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie een zakje patat te weinig geleverd. Na een telefoontje, zeer snel nageleverd, dus toch 5 sterren voor de bezorging. Voor de rest smaakte het weer zeer goed.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een persoonlijk service! Bij Grieks at home onthouden ze je naam en je wensen. Super fijn.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg goed gegeten. Normaal gezien zijn we niet zo van de recensies schrijven, maar dit verdient een compliment. Smaakvol, warm en niet overdadig. Echte aanrader.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is op zich altijd smaakvol en daar zijn we eigenlijk altijd wel tevreden over. In dit geval liep de levering uit waar we netjes voor gebeld zijn echter duurde het toen, het was al een uur na bestelling, nog meer dan 40 minuten. Op zich niet het einde van de wereld echter was het eten toen nagenoeg helemaal koud. Erg jammer. We zullen niet zomaar weer bij Grieks at Home bestellen.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een kipsouvlaki schotel zonder uien besteld. Ik had dit aangegeven bij de opmerkingen. Helaas zaten er toch uien bij de schotel. Dit was helaas al de tweede keer. Verder was de kwaliteit prima en de bezorging was snel.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader maar je wordt wel verslaafd!

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goed verzorgd, maar wel een beetje duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietje en vlees was helemaal koud en het vlees was niet op smaak heek jammer

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna anderhalf uur gewacht, toen was de friet koud. Dankzij de goede verpakking was de rest nog een beetje lauw. Verder was het te zout en te vet. Normaal altijd prima, deze keer niet.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker gegeten top

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry maar het smaakt echt niet meer zoals het geweest is. Vlees is grotendeels de prullebak in gegaan. Vorige keer was dit al zo. Dit was om te kijken of dat 1 malig was. Maar helaas.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros en bifteki besteld. Lekker vlees, niet vet en een goede portie. Rijst met tomatensaus alleen een beetje flauw, had iets meer saus doorheen gekund. Prijs/kwaliteit top! Jullie hebben er een nieuwe klant bij.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15min later was jammer en zonder de pita maar het etens was heerlijk en de volgende x krijgen we een tegemoetkoming voor de ontbrekende pita

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel goed, niet verwacht van bezorging aan huis. De bezorging duurt wel lang, maar ik begrijp dat er nog bezorgers gezocht worden, dus ik snap de lange wachttijd ook . Hopelijk vinden jullie in de toekomst genoeg mensen voor de bezorging. Wij zullen zeker nogmaals bestellen!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vrij lang op onze bestelling moeten wachten maar na even gebeld te hebben was het gewoon erg druk. Wat we wel erg jammer vonden dat de twee bakjes knoflooksaus half of leeg waren gelopen, de zak van de bestelling gescheurd en helemaal nat was van de saus van de keftedakia. De friet was lauw en slap. We hebben betere bestellingen van jullie gehad, sorry. Volgende keer hopelijk beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel dit keer tegen. Broodje viel direct uit elkaar en daarnaast was dit te lang geroosterd. Een aantal plekken waren keihard.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

best gyros in town

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zoals altijd weer heerlijk gegeten.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel stukken vet in de gyros en een muf smakende knoflooksaus.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was ontzettend zout ,en het bakje tzaziki wat er bij zat smaakte erg raar.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 min te laat geleverd. Stond ook bij verkeerde huisnr....

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was erg zout. Ik bestel regel matig maar nog nooit zo zout gegeten.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima in orde. Mooi portie ook. Bezorging duurde wat lang deze keer, maar wel netjes warm bezorgd.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd voor een zaterdag. En weer lekker als altijd.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer echt genieten. Heerlijk gegeten :)

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd hier en eigenlijk altijd wel lekker gegeten maar de laatste bestelling van gisteren was echt wat minder. De kip was vrij droog net als het lams koteletje. Bij de frietjes zaten deze keer wel erg veel kruiden bij. Het vlees was niet zo mals als ik gewend ben van Grieksathome. Was een beetje teleurstellend, komt ook omdat het eten doorgaans hier erg goed is. Met vriendelijke groet, Frank

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is overheerlijk alleen blijf ik de bezorgtijd van anderhalf uur erg lang vinden. Niks met de bezorger zelf te maken want die is prima. Patat was helaas dit keer koud. Alleen dus zeer ruim van tevoren bestellen dan komt alles goed

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier later bezorgd, waarvan 10min op voorhand gecommuniceerd. Bij aankomst was friet al erg afgekoeld en helaas zat er een gek (visachtig) smaakje aan de sausjes. Niet meer zo goed als we gewend waren helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel Griekse schotel en vraag altijd bij opmerkingen zonder uien. Steeds weer doet men er wel uien bij. Als zij niet lezen wat de klant wil denk ik dat ze klanten kwijt raken. Die hier iets mee

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima portie en vlot (en goed warm!) bezorgd. Friet ook mooi.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De giros die ik had besteld was heel zout, maar ik ga ervan uit dat dit door de drukte kwam en een eenmalig foutje was. Normaal is de giros heerlijk. Volgende keer beter

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben om 18:06 besteld maar hebben onze eten om 19:45 gekregen na 3 keer gebeld te hebben. Omdat we vaak hier bestellen weten we dat ze nooit op tijd zijn dus hielden we rekening met een kleine uitloop verder geen probleem we kiezen immers voor de smaak en kwaliteit ben dan best bereid iets langer te wachten. Maar dit keer overtroffen ze alles 2e keer gebeld en zelfde dame aan de lijn erg jong meisje en heb gevraagd wat de status is van mijn bestelling en ze zegt het is bijna klaar dan gaat de bezorger de deur uit en hebben we het om 19:10 binnen en ik belde om 19 uur ik vroeg voor de zekerheid weet je het zeker? Ik heb bij die dame altijd het idee dat ze iets Anders doet en antwoorden op automatische piloot doet het is altijd onze excuses het is beetje uitgelopen want het is erg druk soms ook als je totaal iets anders vraagt maar goed zoals ik al had verwacht hebben ze 19:10. Niet gehaald en toen belde ik nog een keer en na eindelijk goed doorvragen zegt ze het moet nog bereid wor

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frites waren helaas niet heet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima maarrr. Als ik bestel vraag ik altijd geen uien er bij te doen en wat krijg ik. Uien. Daar baal ik van want het zijn te veel uien.

Reactie van Grieks at Home:Goedendag We hebben terug gekeken naar uw bestelling maar er stond geen opmerking bij dat uw geen uien wilde. Wij proberen altijd aan de wensen te voldoen. Met vriendelijke groet Team Grieks at Home

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en precies op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was steenkoud. Dit ben ik niet gewend. Ook vanaf de melding dat de bezorger onderweg was nog 35 min geduurd dat het eten er was,normaal is dat binnen 15 min

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten gegeten.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en lekker eten

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan aangeven ! Dat was al pluspunt! Eten was ruim voldoende, een schotel is bijna genoeg voor 2 personen, we hadden twee schotels en Keftedakia! Hiervan was het gehakt wat aan de droge kant en saus mag wat dikker. Al met al prima Grieks gegeten, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd dik tevreden met jullie kwaliteit en bezorgservice

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Gewoon goed

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet zo warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, eten was erg lekker voor herhaling vatbaar zeker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, zoals het hoort. Goede portie en de friet ook prima. Vlot bezorgd ook.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst: het eten was prima. We hebben al eens eerder besteld en ook toen was het goed. Wat betreft de bezorging: het was erg druk, dus er was vertraging. Dat was voor ons op zich geen probleem. We werden netjes op de hoogte gehouden, zowel telefonisch als per mail. We kregen bericht toen de bezorger op weg ging. Alleen duurde het toen nog 40 minuten voor het eten bezorgd werd. Het wachten vonden we niet erg, maar na 40 minuten was het eten helaas niet helemaal warm meer. Misschien een oplossing hiervoor bedenken? Verder goede service.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was heerlijk. De patat was taai en afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het vlees lauw en de friet was koud. Erg jammer!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees vies en oud patat keihard oud vet bezorgen 2 uur wachten

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en lekker

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim van te voren een bestelling gedaan, gevraagd om bezorging om 17:15 maar bestelling kwam 40 minuten te laat. Eten was wel lekker.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten bij Grieks at Home!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, goed verpakt, warm aangeleverd en dus heerlijk gegeten. Enige is dat je vroeg moet bestellen aangezien de bezorgtijd 1 uur is. Vandaar ook de 3 sterren want de bezorger zelf is netjes en prima.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier na de door GaH beloofde tijd

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste iets bij mijn bestelling, heel netjes nog nageleverd incl. iets extra's. Gaat normaal goed dus hopelijk een volgende keer ook. Smaak was weer top!

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim 90 minuten wachten was het eten koud.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, super lekker en super aardige mensen (telefoniste en bezorger) Hier gaan we vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Alleen had ik gevraagd om de patat apart te verpakken en niet in de pita broodjes er bij te doen, maar dat was dit keer niet gebeurd. Dat was jammer want daardoor waren de frietjes slap en niet knapperig.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel goed !!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker goed gedaan

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was op zijn zachtst gezegd zeer teleurgesteld. Ten eerste was het eten 1,5 uur te laat en ten tweede: * de patat was koud en slap. * het vlees was lauw En het pita broodje kon je niet open snijden waardoor je het niet kon gebruiken. Zeer jammer dat we daar € 43,00 Voor hebben uitgegeven.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer ging het mis. De bestelling werd een uur te laat geleverd. Eén van de gerechten, een quiche was ook nog verbrand aan de bovenkant. Jammer, vorige bestellingen waren in orde.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn en makkelijk om via de app te bestellen. Standaard 1 uur bezorgtijd, maar tot nu toe is dat meestal ruim eerder. Kwaliteit van het eten vind ik goed. Ik zal hier zeker nog vaker reserveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zeer zwaar gekruid. Kleffe frites bij het pita broodje. De vorige keer was het goed. Nu een hele grote tegenvaller. We hebben op de extra bestelde salade en de ook een beetje tegenvallende wijnbladeren na alles weggeflikkert. We zijn beter gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Gewoon lekker en goed.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan de vorige keer patat was beter en warmer

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker? Ja, heel lekker!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat bezorgd. De kinderen hadden ondertussen al gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was op tijd en beleefd. Eten was goed warm en smaakte prima

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te zout en weer te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg lekker! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was niet optimaal qua temperatuur. De bezorging vond 20 minuten na de gevraagde tijd plaats.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten snelle bezorging ??

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was niet slecht maar heb zeker wel beter gegeten.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd. Wat nu nog oké is, maar waar wel gelet moet worden is dat de porties wel in verhouding staan tot de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het vlees liet te wensen over en de giros kruiden waren niet echt te proeven. Veel verschil met de begin periode toen was het erg lekker

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: perfect! Er is geen betere. Ik ben blij dat ze in De Meern zijn gaan bezorgen. Ik blijf trouwe klant!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging mooi op tijd maaltijden prima van smaak, keurig verpakt nog warm als het aankomt , royale porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Gewoon lekker. Goed van kwaliteit. Op tijd bezorgd. Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij Grieks at Home. De eerste keer was prima. Deze keer was viel tegen, het: - 3 kwartier te laat (ik werd gebeld dat het 10 minuten later zou zijn...) - niet echt warm, misschien door late levering...? - patat was bijgevoegd voor 1 persoon en dat was toch wel heel karig voor 2 mixed schotels Ondanks dat was het wel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Grieks at home is prima. De enorm lange wachttijden weerhouden ons er toch vaak van om te bestellen. We houden er al rekening mee dat het wel een uur kan duren en dat vind ik al veel te lang. Gisteren om 18:01 besteld en het eten pas rond 20:00 gekregen! Snap dat het druk is maar twee uur wachten op je eten vind ik echt niet leuk meer. Dus kiezen we er toch vaak voor iets anders te eten. Erg jammer. Misschien tijd voor een extra keuken?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kip giros is heerlijk

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Flinke prijs stijging kwaliteit achter uit vette patat tas doorweekt! Vlees grof en niet goed gebakken. Eerder vaste besteller jammer genoeg was dit laatste keer!

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was extreem zout en eigenlijk niet meer te eten. En ook de gyros was heel zout gekruid. Ben beter gewend van ze

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het eten was nog erg warm. Kortom, we hebben heerlijk gegeten. Erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en echt heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke restaurantkwaliteit Grieks eten, maar dan lekker thuis, in je trainingsbroek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua kwaliteit in relatie met de prijs viel het eten tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed en warm als het gebracht wordt. Elke keer lekker smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima maar Normaal al redelijk zout, nu bleek er echter gevaarlijk veel gebruikt. Werd midden in de nacht wakker met kloppende hoofdpijn en het gevoel dat mijn nieren een trap van een paard hadden gekregen! Zoveel water en frisdrank hebben moeten drinken dat de maagklachten al snel opkwamen.. nogmaals de smaak is prima maar misschien toch eens wat andere kruiden proberen in plaats van zoveel zout! zal nog wel bestellen maar dan zoutloos misschien is Oregano een nuttig alternatief?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd fantastisch. Maar gisteren vonden we de pita gyros niet zo lekker De patat leek wel rauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks 5 kwartier wachten toch prima van temperatuur en smaak!

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, warm en smakelijk. Exact op tijd!

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke Griekse gerechten!! ben vaak in Griekenland geweest en dan valt het in NL vaak tegen maar echt top!!! Nu 2 x besteld en 2 x zeer goed! Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel vaker besteld, deze keer om 19:20 besteld, mailtje dat de verwachte bezorging 20:20 was. Om 20:22 een mail dat de bezorger onderweg was. Resultaat: na 21:00 bezorger aan de deur en t eten koud. Voorlopig de laatste keer. Dat het langer kan duren op een zaterdag avond begrijp ik, maar koud eten vind ik te jammer.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was helaas niet wat we gewend zijn En het was lauw wat niet lekker is voor patat

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en werd netjes rekening gehouden met allergie super goeie service

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer dan was aangegeven in de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt superlekker, goeie portie en prima geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed verpakt en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg goed.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd en ingepakt, heerlijk eten. geen minpunten

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was weer lauw. Maar wel goede service ivm de vergeten bestelling vorige x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld. Met het verzoek "zonder uien" te leveren, vanwege allergie. porties zaten bergen uien op! Het eten was lauw tot koud.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben er van genoten alles was prima in orde. complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros schotel met grote stukken vlees van de spit. Heb alle Grieken gehad in Utrecht en deze valt in de top 3. Zeker vaker bestellen.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het niet warm was.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Nu gerecht voor 2 personen genomen. Klasse

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed heet, mooie portie (incl. knapperige friet) en snel bezorg door vriendelijke bezorger.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar lange wachtttijd, helaas.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later bezorgd als de aangegeven tijd. Zonder een berricht hiervan door te geven

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zo als altijd

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ruim een uur, maar waren voorbereid, dus vroeg besteld. Goede kwaliteit, zeer netjes verpakt en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu 2x gehad dat het niet warm is de patat is dan slap, en de vorige x had ik niet alles gehad zou ik bij de volgende bestelling erbij krijgen en is niet gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer. We vonden het best lang duren. En de patat was koud. Vlees was wel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Samos schotel: Iets droge souflaki en kip, maar voor de rest goed gekruid en ruime hoeveelheid! Erg tevreden

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed !! netjes verpakt en bezorgd

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Maar 2 uur wachten op de bezorging van je bestelling vind ik erg slecht. En dan bel je op waar het blijft, dan krijg je niet eens excuses voor het lange wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was koud en vlees was ook niet goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt "saai" :) . Maar het eten was weer super goed. Nog niet één keer gehad dat het niet lekker was.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is ontzettend slecht. Eerste richt tijd was een uur. Daar ging het bedrijf met 20 minuten over heen.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen vandaag was de patat niet zoals altijd lekker knapperig, nu oud en taai (waarschijnlijk voor de 2e x gefrituurd) Jammer.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren wederom erg tevreden. Zowel de bezorging als het eten waren prima.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en lekker

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgde maaltijd. Bezorging keurig op tijd.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een vrijdag besteld, 10 min te laat. Niet heel erg. We hadden pita kipgyros en pita souvlaki besteld. Beiden waren lekker, maar pita en patat waren niet meer zo krokant door het vocht. Souvlaki was ook een beetje droog. Verder erg goed

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Produkten mogen wel iets hoger van temperatuur worden afgeleverd.

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat aan de lange kant moeten wachten. Maar kan natuurlijk gebeuren op zo'n bijzondere dag als, Nieuwjaarsdag. Eten was goed warm en van prima kwaliteit. De gekruide frietjes ook heerlijk knapperig. Kortom een zeer tevreden klant er bij. Tot de volgende bestelling.

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed. Maar normaal is giros wat meer gekruid en wat knapperiger gebakken. Wat wij lekkerder vinden.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk eten, alleen wel jammer dat weer het stokbrood niet bij ons voorgerecht zat.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Krokante friet met goed vlees. En op tijd.

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

correcte en vriendelijke jongen maar het eten was lauw. Gelukkig was dit de 1e keer dat dit het geval was. Dus volgende keer weer heet gaan we vanuit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke restaurantkwaliteit authentiek Grieks eten, maar dan thuis. Heerlijk, goed warm en een vriendelijke bezorger. Je leest veel opmerkingen over lange bezorgtijden. Kwaliteit kost tijd, dus de iets langere wachttijden zijn voor mij geen enkel probleem.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer keurig op tijd bezorgd en van goede kwaliteit

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is goed maar de bezorging kan worden verbeterd. Nu 2x iets besteld en moest een uur en 1,5 uur wachten op de bezorging.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim 5 kwartier pfff

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals voorgaande keren was het eten zeer goed. Bezorging ook prima. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer top restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals altijd en op tijd bezorgd

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je moet ergens lang wachten maar dan krijg je wel wat lekkers te eten. Alleen dan wel weer jammer dat het al behoorlijk is afgekoeld. Door eten aldus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!! Gyros lekker mager vlees en goed gebakken!! Binnenkort weer bestellen??

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals als vanouds. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goed op temperatuur en keurig op tijd.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste bestelling tot dusver. Sneller geleverd dan de verwachting, goed warm, goede hoeveelheid en goede smaak. Aanrader!

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 minutes delayed - I called at 10 minutes delay, told me they were just leaving and took them another 30 minutes for a 2km distance...very disappointed

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd!

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, die zich verontschuldigde voor een paar minuutjes te laat zijn (meer was het ook niet). Echter de gerechten waren lauw tot bijna koud (en dit komt vast niet van een paar minuten). Heb al eerder besteld naar volle tevredenheid, maar deze keer was het helaas niet fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat we hadden besteld was het super lekker! We waren blij verrast. Tweede keer werd het duidelijk dat wij dus niet de enige zijn die het eten lekker vinden (bezorging liet even op zich wachten). Gister duurde het weer even voordat het eten rr was en jammer genoeg was het daardoor erg afgekoeld. Nogmaals, het is wel echt een aanrader.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze keer geen beoordeling. Bestelling nooit aangekomen. De desbetreffende bezorger heeft onderweg een zwaar ongeluk gehad. We hopen dat het goed met ‘m gaat. Sterkte...

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, alleen waren de patatjes voor het eerst niet knapperig.

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlees was heerlijk helaas de patat slap en drie kwartier later bezorgd als afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker, maar de planning voor bezorging was deze keer erg beroerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima in orde.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ouderwets. Alles heet en super snel bezorgd. Friet netjes gebakken. Mooie portie. En nu dit niveau weer volhouden.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, keurig geseald verpakt en ruim voldoende.

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijd via mail was later dan het uiteindelijk bezorgd werd. Dus, fijn, het eten kwam lekker snel. Ook speciale wensen zijn geen probleem en heerlijk vlees!

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd. Het eten was verrukkelijk. Heb absoluut géén verbeterpunt. Ga zeker vaker bestellen!!!!

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Alleen wel jammer dat het stokbrood vergeten was bij onze voorgerechten.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig op tijd. En weer van goede kwaliteit.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

schotel was perfect. Pita kipgyros was smakeloos en had een bijsmaak.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice food and fast delivery

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals gewoonlijk!

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, GOED!

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was erg doorgebakken, veel harde randen. Het was lauw! Jammer

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Champignon saus was goed. Maar erg dun.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit !

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, 10 minutes late :)

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten zoals altijd!! Redelijk snelle bezorging.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was minder dan anders veel vet tussen het vlees en de patat was heel donker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Goed warm en binnen een uur bezorgd ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas lukt het Grieks at home nooit binnen 3 kwartier te bezorgen. Meestal na een uur of meer. Dit keer slappe patat en niets goed warm. Meerdere keren hier besteld maar meerdere gezinsleden haken af om nogmaals te bestellen omdat het steeds minder lekker is. Denk dat ze het te druk hebben met alle thuisbezorg.nl klanten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk , was alleen lauw/koud terwijl wij letterlijk om de hoek wonen. Er ontbrak tevens een portie patat waar we wel voor betaald hebben. Vorige keer was de bestelling en bezorging ook een beetje chaotisch , we hebben toen heel lang op ons eten gewacht en was ook koud. Dachten dat het toen een uitzondering was , jammer dat het nu weer zo was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros schotel was heerlijk en warm. De friet was apart ingepakt, warm en lekker krokant gebakken. Minpuntje is de bezorgtijd. Ik vind vijf kwartier voor een donderdag avond wel erg lang.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten?

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd uitstekend en meer dan tevreden! Nu echter niet. Het clees wat niet zo knapperig als normaliter.ook werd de patat niet meegelevers. Nagbeld en werd erg clot bezorgt.echter was het vette, voor de 2e x opgebakken friet. Erg jammer. Hopelijk volgende keer weer als vanouds!

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ok, het duurt even voordat je het hebt, maar het eten is erg lekker en dus zeker het wachten waard. Bij het bestellen werd gelijk een bezorgtijd aangegeven en daarna keurig op tijd bezorgd. Ik wist direct na bestellen hoe lang het zou duren.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top en goed vlees!

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de opmerkingen niet meer gelezen worden, ik wilde boerensalade i.p.v. koolsalade en knoflooksaus i.p.v. Tzatziki (had gelukkig voor de zekerheid al een bakje knoflooksaus bijbesteld). bezorging kwartier later als aangegeven. temperatuur redelijk.

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling neemt tegenwoordig standaard een uur. Best lang, maar kan je rekening mee houden. Wel een aandachtspunt is de friet. Die is echt beduidend minder dan vroeger. Tandje bij schakelen Grieks at Home, dan hebben jullie zo de vijf sterren weer terug.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de 2 persoons schotel was weer lekker!

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was koud en bezorging war ca 20 later dan verwachte tijd

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is goed en genoeg ruim van te voren bestellen geven uur op maar is meestal langer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer goed verzorgd en lekker

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 75 minuten moeten wachten op de bestelling,het eten is heerlijk maar de bezorging duurt helaas erg lang.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, we bestellen regelmatig!

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst ontevreden over onze bestelling bij Grieks at Home. Alles was al aardig koud, beide bifteki's (gehakt) waren erg rood van binnen en ook de salade leek niet vers.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

A bit late this time, but food as always impressively a lot and tasty. Maybe the meat quantity could be reduced and exhnaged with tomatoes+fries

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerdere bestellingen waren beter..maaltijd was niet echt warm..patat was te doorbakken en al slap...maaltijd werd ook een kwartier te laat bezorgd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de verwachte leveringsindicatie van ruim een uur, nog minimaal 3 kwartier langer op mijn bezorging moeten wachten. waardoor ik niet optijd op mijn afspraak kwam. Erg vervelend, maar het eten was gelukkig, zoals als altijd even lekker. Echter minder tzatziki dan gewoonlijk bijgeleverd

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patatjes waren nog lekker knapperig en zaten heerlijke kruiden over heen. Gyros was zoals gyros hoort te zijn, lekker krokant en mals van binnen. Alleen de salade vond ik minder, maar goed, daar bestel je geen gyros voor!

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd , ruime hoeveelheid en goede kwaliteit! Vriendelijke bezorger.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, Wederom!

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging was 45 minuten later dan toegezegd

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moet meer vlees bij.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed te eten en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten keurig op tijd het was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, aanrader

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, heel goed gegeten!

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website, keurige bezorging op tijd en eten is echt goed (zelfs de friet wat bij velen een ondergeschoven kind is) verpakking is perfect, alles apart zodat je zelf kan bepalen hoe je het op je bord serveert.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, wij bestellen de laatste tijd wel vaker en het was altijd prima in orde. Gisteren helaas was de koolsalade echt niet lekker. Het rook en smaakte oud. Dit hebben wij dus weggegooid. Jammer de rest was wel lekker. Dus 1 * minder voor de salade.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten goede service

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk. Alleen jammer dat de sauce van de Keftedakia weer zo waterig was, de vorige keer was deze was dikker en dat is lekkerder.... hoop dat jullie daar wat aan gaan doen... zo zonde van zo'n lekker gerecht. Verder was het weer top.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super! Heerlijk vers eten, alles warm bezorgd en vriendelijk personeel!! Wij bestellen hier regelmatig en blijven dat ook zeker doen!

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijke pita alles goed warm en op tijd bezorgd

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima van kwaliteit en in uitstekende hoeveelheid! (alleen wat minder uien had gemogen, maar dat is een kleinigheid). Eén minpuntje: bezorging zou 1 uur duren, maar duurde ruim 1,5 uur.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hemelvaart is druk, maar twee uur voor een bezorging?? Dat is echt absurd. Twee sterren omdat eten wel netjes en heet bezorgd werd. Kwaliteit van het eten net als anders, prima in orde.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en binnen 40 minuten bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent as always

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten. Nette bezorger aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle en goede service. Het eten is altijd op een goede temperatuur. Zelfs de kinderen willen liever Grieks eten dan pizza

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Merk dat ze groeien/druk hebben en net iets minder kwaliteit maar nog erg lekker. Bezorging was top en heb weer genoten.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, op tijd en goed eten.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes op tijd en heerlijk.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan gepland , maar ben daarover netjes gebeld

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de bezorging duurde wat langer dan aangegeven, we werden netjes gebeld dat het wat later werd. Het eten was goed warm en netjes apart verpakt, de smaak was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima verzorgd!!! Heerlijk

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heerlijk mals vlees en knapperige patat.

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en warm bezorgd. Goede hoeveelheid en lekker eten. Heerlijk vers brood er bij. De rijst in de paprika's was naar mijn smaak wat 'saai', maar verder heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Was echt goed.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gewend van ze maar vond dat de kipschotel een beetje weinig gevuld was met kip, en het bakje patat wat er bij zat was ook aan de weinige kant. Kan misschien komen omdat het spits uur was. Hoop volgende keer op meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk!

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

They forgot the tzatziki sauce this time :( but the taste and meat quality was good as always

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot,warm heerlijk best veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I have ordered many times, I like it a lot every time! This specific one, the fries were a bit soggy, so not 100% good :)

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! goed warm, alleen was de gyros deze keer erg zout.

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2x geprobeerd. 2e keer wel warm, maar voor ons toch echt veel te zout! Helaas....

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste was de maaltijd lauw tot koud. Het smaakte wel goed, maar erg zout!

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna 1,5 uur. Zelfs een half uur later dan de verwachtte tijd Verder heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. En correct binnen de aangegeven tijd bezorgd. En nog heet als het komt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Wederom op tijd vriendelijke bezorger eten was goed warm top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht werd op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schotel prima in orde, patat blijft echter een aandachtspuntje.... Alleen als ik op een woensdag na 19.00 bestel, dan is een levertijd van dik een uur wel erg fors.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Giros is om te genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk alleen moeilijk te zien wat gyroscoop was en kip 1 zag er maar anders uit en weinig patat dit keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was goed maar de patat weer keihard gebakken was de vorige keer ook zo erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant hier! Heerlijk!

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk leuk personeel

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.19 kreeg ik een mailtje dat de bezorger onderweg was, het is 9 minuten rijden naar mijn huis. Om 17.48 was mijn bestelling er eindelijk, terwijl er gezegd werd dat het er 17.30 zou zijn. De patat was weer koud net zoals de vorige keer, en daarom is het zo jammer dat het vlees wel warm en erg lekker is waardoor ik waarschijnlijk de volgende keer wel weer bestel. Maar de kwaliteit van de bezorging en de patat is wel erg achteruit gegaan.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed! Het eten kwam op tijd en het was erg lekker. De kip fournou was wel een beetje te zout. Ook jammer was dat de 5% korting niet was bijgerekend. Ondanks dit, echt een aanrader!

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer perfect

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Griek in Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed eten,gister kregen we alleen geen brood en salade bij ons voorgerecht ,beetje jammer ,hoop dat het in de toekomst niet meer gebeurt

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is goed alleen ong 80 min voordat je het hebt is erg lang

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd nog heerlijk warm was weer super

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schotel genomen met vlees en Guros. Gyros is top, vlees was misschien iets te doorbakken, maar goed het is 1 januari en vast erg druk. Al met al erg lekkere schotel;. Ook de patat was warm. Blijf zo doorgaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk en ruim voldoende. Sneller bezorgd dan in de mail werd gezegd.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel al jaren met plezier bij hen, maar gisteren was het eten na 70 minuten wachten er nog niet, en toen het kwam was het koud en zaten er ook geen servetjes en pepermuntjes bij zoals gebruikelijk en wat het zo goed maakt. Ook de salade smaakte niet zo fris meer. Even een wat mindere ervaring...Heel erg Jammer

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al vaker besteld en waren altijd tevreden maar deze keer niet. Eten was tegen koud aan, souzouki was heel droog! Erg jammer, hadden ons erg verheugd op Grieks!

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik goed te spreken over de kwaliteit en de bezorging. Maar nu was de bezorging ruim 20 min. later. En de bezorging kon daarnaast pas een uur na de bestelling komen. De kwaliteit was ook minder dit keer. Misschien dat het een met het ander te maken heeft, want de frietjes waren koud en de pita's iets te hard gebakken. Ik hoop dat dit een incident is, anders gaan we een goed adres voor pita gyros missen.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had in de app aangegeven dat het rond 18 uur bezorgd moest worden in de mail stond toen dat het 18.30 werd en het was er pas om 18.50. Patat was slap en koud en het vlees was allemaal lauwel warm. En er zat minder tzatziki bij dan normaal. De smaak was overigens wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer en op tijd bezorgd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!! Echter wel iets afgekoeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd De patat was deze keer wel erg hard gebakken maar het vlees was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en lekker . dank u.

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk en keurig verzorgd alleen de garnalen hadden warmer gemogen.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere friet....snel bezorgd.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Maar de bezorging er slecht. We hebben ruim 1,5 uur moeten wachten. Dit terwijl er bezorgtijd van 60 min was gemeld via de email. Een sorry door de bezorger was op zijn plaats geweest.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Samos schotel die ik besteld had was heel lekker. Alleen was het op de website niet te zien of er bij de schotel ook friet inbegrepen was. Daarom had ik een bakje friet extra besteld die dus overbodig bleek te zijn. Heel handig om via je telefoon mobiel te betalen. Groetjes

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste friet ooit! Zo warm en knapperig.....

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet eerlijk toegeven dat ik de eerste 2a3x lekker heb gegeten. Maar de laatste 3x was het niet zoals de eerste keren. Ik denk te weinig aandacht voor het eten(er te makkelijk over denken) en het vlees was veelste zout en zat verder geen smaak aan! Heel jammer. Valt me tegen, aangezien ik beter heb geproefd van jullie!

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam het eten te laat, waardoor het eten niet echt meer warm was. Daarnaast was de bifteki niet helemaal gaar.

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker, beetje laat dat wel

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas uur later dan aangeven bezorgd. Nog wel zelf gebeld maar toen nog veel later dan doorgegeven werd. Een geste naar ons toe zou mooi geweest zijn. Normaal redelijk op tijd qua aflevering maar dan vaak via thuisbezorgd.nl en die houden je tussendoor oo de hoogte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging goed vlees top

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lang op het eten moeten wachten, maar dat was vermeld op de site dus rekening mee gehouden. Het was het wachten waard want het eten is heerlijk en veel, wel jammer dat het eten afgekoeld was, dat is zonde. Maar desalniettemin toch positief over kwaliteit en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de Gyros was verschrikkelijk lekker. Het eten kan iets beter ingepakt zitten nu was de patat die bovenop lag koud. Dat is toch jammer.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig was het weer keurig op tijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, mooie portie en knap op smaak. Friet mag iets korter (of één keer) gebakken. Bezorging ook weer op orde, binnen het half uur op een zaterdag.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger ging weg zonder wisselgeld (0.10 eu) te geven, mompelde bij herinnering iets over fooi. Ik dacht dat het aan de klant was om fooi al dan niet te geven?

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Zoals altijd! Niets mis mee. Aanrader

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is normaal altijd erg lekker, helaas dit keer koude patat. Levering was na 1 1/2 uur.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service en het eten was wederom perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijden zijn de laatste tijd erg lang. Eten is wel top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heel lekker en de porties zijn groot. De bestelling wordt met grote zorg verpakt. En de bezorging was met 50 minuten op een zaterdagavond heel keurig. Al met al, een perfecte service van Grieks at Home!

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was tip top in orde. Volgende keer bestellen wij hier weer!

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten warm geleverd en op tijd heerlijk

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees van de souflaki en giros was lekker mals en goed gekruid. Het eten was met grote zorg ingepakt. En met vijftig minuten bezorgtijd op een vrijdagavond... geweldig. Zeer fijn dat Grieks at Home zo'n mooie service biedt!

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros schotel was ruime portie en goed warm en heel goed verpakt. Ook heerlijk van smaak. Portie friet was ook ruim voldoende en warm. Bezorging was door aardig meisje en binnen het half uur. Kan deze zaak aanbevelen. Ga hier zeker vaker bestellen.

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service en het eten was wederom perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect snelle bezorging en eten als gewoonelijk perfect !

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm goede service mogen meemaken vanavond. Wij hebben heerlijk gegeten. Wat een toppers! :-)

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen kwam de bezorger 40 min te vroeg. Gelukkig waren we beide al thuis.

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw. Nog nooit gebeurd.

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect als altijd

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en meer dan genoeg. Bezorging wa's ruim op tijd. Bezorging wordt op 60 min geschat, maar was er 20 min eerder.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging lekker eten

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima. De bestelling had wat vertraging maar daar werden wij netjes over gebeld.

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zelfs knapperige frietjes !!

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou om 20.00 geleverd worden, om 20.15 werd ik gebeld dat mijn bestelling nu pas de deur uit ging. Na nog een half uur wachten was het er eindelijk. Patat was niet echt warm meer. Het vlees was wel goed op temperatuur en was heerlijk.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Word in mooie goed afgesloten bakken geleverd waardoor de schotels nog keurig intact zijn en het geen bende wordt. De porties zijn prima en de kwaliteit van het eten is goed. Hier bestellen we vaker.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frites waren lauw. Jammer. Meestal beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ging het vandaag mis met de bestelling. Vermoedelijk door de grote drukte... Geen rekening gehouden met aangegeven verzoek maar na een telefoontje werd dit opgelost.. Het was weer heerlijk. . Bedankt

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten was nog goed warm snel bezorgt

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer de beste Grieks gegeten.

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita bifteki en de sokolatina waren heerlijk! Het eten was er ook snel en de bezorger was aardig. Helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd. Goed geseald waardoor het eten heerlijk op temperatuur geserveerd kon worden. Topkwaliteit vlees en gewoon heerlijk bereid. Kortom een aanrader om hier uw grieks eten te bestellen

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestellen en betalen ging heel eenvoudig. Bezorgtijd die per mail werd gecommuniceerd was 60 min, maar bleek korter. Updates per mail erg handig! Bezorger was beleefd. Wij bestellen snel weer!

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn zeer tevreden het eten smaakte heel goed en was nog heel warm en was ook op de afgesproken tijd

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd bezorgt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde allereerst meer dan een uur. Dat is dan op zich niet zo heel erg als het eten goed is maar dit was niet zo, dit was koud waardoor dus ook niet lekker en erg weinig (vooral vlees) voor het geld wat je er voor moet betalen. Erg jammer!!

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten normaal altijd erg goed. Dit maal kon de bezorger ons nieuwe adres niet vinden waardoor het eten er niet om het aangekondigde 10 voor 6 arriveerde maar pas om half 7. Gevolg patat helemaal koud en de rest amper lauw. Erg jammer dat er niet even gebeld is zodat we nog warm eten hadden kunnen hebben.

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ! Zelfs beter en lekkerder dan in een restaurant!

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en van constante kwaliteit. Goed verpakt met duidelijk aangegeven wat wat is. Prettig dat de patat apart verpakt is. Levertijd niet te lang.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patatjes waren dit keer ook prima gebakken. Ook op tijd bezorgd ????. Wel een erg minimale portie tzatziki dit keer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen salade gekregen bij de Alessandros- schotel, verder wel goed. Waarschijnlijk was het erg druk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten zowel schotel als pita broodje Duurde alleen wel lang voordat het bezorgd was

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag iets langer gewacht maar ik werd keurig gebeld door het restaurant dat her druk was.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en kwaliteit. Jammer dat de aardappelschijfjes zijn vervangen door friet maar de kruiden op deze friet zijn wel hetzelfde.

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always: perfect!!!

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam ruim een kwartier te vroeg terwijl mijn vriend nog niet thuis was. Als oplossing zou de bezorger eerst een andere bestelling wegbrengen aangezien hij een warmhoudtas had. Helaas kwam hij vervolgens ruim tien minuten te laat en was de patat bijna koud en het vlees lauw. Ondanks dat smaakte het vlees wel goed.

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, maar bezorging duurt wel vaker te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super We werden netjes gebeld over mijn allergie en dit konden ze heel goed aanpassen Echt heel netjes dat ze daar over bellen !

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Had wel iets sneller bezorgd mogen worden. Een uur wachten is best lang!

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had het eten om 18.00 uur besteld maar het werd al om 17.20 uur bezorgd. Gelukkig was ik op tijd thuis.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op tijd geleverd. Eten was was zeer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was dit keer traag. Werden wel gebeld om te vertellen dat het druk was, maar al met al duurde het ruim anderhalf uur. De kwaliteit was daarentegen weer dik voor elkaar! Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Gyros! We bestellen hier wel vaker en het is altijd goed.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging, goede prijs

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende bezorging; dit keer was het minder druk dus mooi op tijd (anders bellen ze netjes) Wij hebben liever de kipshoarma dan varkensvlees shoarma, die wordt altijd netjes vervangen in ndien gevraagd, top!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer eens thuis laten bezorgen, we vinden deze Griek helemaal super! Vooral de beeftaki is een echte aanrader, en een maaltijd is ruim voldoende . Wij blijven opzeker bestellen hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet erg warm . De smaak was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is keurig verpakt, zeer smaakvol en warm bij levering. Zeer snelle en correcte bezorging! Top???????? voor herhaling vatbaar!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en ruime porties!

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en genoeg. heel erg lekker!

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het eten was warm, patat apart geserveerd, lekker gekruid en knapperig. Gaan we zeker nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.